gle 63 downpipes Grondslagen uitgelegd

Wiki Article

Ons RVS downpipe beschikt over een aantal voordelen ten opzicht over een standaard fabrieks downpipe. Ten 1e bezit ons RVS downpipe minder scherpe bochten, waardoor een lucht vrijer mag circuleren. Daarnaast bezit ons RVS downpipe zo goed als altijd een grotere diameter, hierdoor past daar verdere lucht in een downpipe.

Zonder een nieuwe afstelling (tune) mag het ook schadelijk zijn voor de motorfiets. Daar een turbo sneller op druk komt krijgt de motorfiets voorheen vollere hoeveelheden lucht.

Neem vervolgens ons kijkje in de webwinkel. Op deze plaats kunt u al die hoogwaardige onderdelen bemerken welke we bij CTS performance aanbieden.

Ons downpipe zorgt ervoor het daar minder weerstand is tegen uitlaatgassen. Hiermee geraken een turbine en je motor minder beperkt. Dit zorgt daar zeker voor dat jouw auto meer vermogen ontvangt.

Tuning-ingrepen kunnen een resultaat hebben wegens een fabrieksgarantie op de auto. Aanpassingen wanneer chiptuning vallen ook niet zelden tussen een uitsluitingsclausule, waardoor aanspraak op garantiebewijs kan aankomen te vervallen.

Het realiseren we door tussen overige dit behandeling van : niet zo bochten, een grotere diameter, of ons sportkatalysator/roetfilter.

Wij beschikken over zoveel hoop in de middelen het we standaard 5 jaar garantiebewijs verlenen op alang ons laswerk

Hier is de lucht afgekoeld waarna dit via dit inlaatspruitstuk de motorfiets ingaat (een auto presteert beter voor meer en koelere lucht). Door een turbo komt er verdere koelere lucht in een cilinders zodat tevens meer brandstof mag worden toegevoegd. Dit resulteert uiteindelijk in verdere vermogen(pk) en koppel(nm).

Ons downpipe bevind zich regelrecht op de turbo en vormt dit 1e deel met uw uitlaat. Voor auto’s buiten turbo verzorgt het spruitstuk een luchtafvoer uit de cilinders. Voor moderne auto’s betreffende turbo bezit een downpipe ons vergelijkbaar streven. Turbo’s werken immers aan een hand met uitlaatgassen, die een wiel in de turbo laten draaien. Het wiel zorgt daar aansluitend wegens dat er eerder en meer koude lucht naar de motor gaat.

Onze monteurs bestaan meemaken met de auto-industrie en gespecialiseerd in het produceren betreffende RVS downpipes. Onze downpipes bestaan passend voor voertuigen aangaande ieder merk, ontwerp en ouderdom.

Ons downpipe is dit eerste stuk betreffende ons uitlaat. De downpipe verbindt een (warme) kant met een turbo betreffende een rest van een uitlaat. Een downpipe is nagenoeg alleen te ontdekken op wagen’s die bestaan uitgerust betreffende een turbo.

Bij de selectie met een sportkatalysator moet u dan ook echt weten die u dan ook nodig bezit. Het bezit te vervaardigen met de emissienorm. Dit bouwjaar van uw auto bepaalt aan die emissienorm een wagen dien voldoen voor gle 63 downpipes de copyright.

De technische service ofwel toegang is noodzakelijk wegens dit legitieme doel voorkeuren op te slaan die ook niet via de abonnee of gebruiker bestaan aangevraagd. Statistieken Statistieken

Dit heerlijke antwoord is NEE. Dit wijzigen van een fabriek emissiesystemen vanzelf garandeert u niet gaat passeren lokale ofwel staat emissies. Ook mits u dan ook een high-flow katalysator enkele staten mag niet voorbij het voertuig zodra het kan zijn ook niet de OEM-eenheid.

Report this wiki page